H.N.A. Vlootman - ExcelLeren

Schrijver:
Titel: ExcelLeren
ISBN: 9789001811259
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2012. Taal: Nederlands.
Prijs: € 5,95
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
ExcelLeren 1e druk is een boek van H.N.A. Vlootman uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001811259

Excel is de applicatie, naast Word en Outlook, die het meest gebruikt worden in het bedrijfsleven. Iedere manager, of hij/zij het nu wel of niet wil, krijgt met het programma te maken. De kracht van Excel ligt in de grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Die grote hoeveelheid mogelijkheden zorgt ervoor dat de beginnende gebruiker in Excel vaak door de bomen het bos niet meer ziet.

Er zijn verschillende valkuilen bij het aanleren van de mogelijkheden van Excel. Een daarvan is structuur aanbrengen in een Excel model. Wil je als student Excel gaan leren, dan werkt dit het best wanneer aandacht wordt gegeven aan de gereedschappen van Excel en de basisbegrippen van een goede modelstructuur. ExcelLeren voorziet hierin.

De Vlootman methode in de praktijk is op basis van een jarenlange praktijk met Excel modellen ontstaan. De sleutel, die de grondslag vormen van deze methode, zijn efficiënte en beheersbare Excelmodellen ontwikkelen. De auteur traint managers in alle soorten profit- en non-profit bedrijven in Nederland en België en kent de valkuilen, die Excel gebruikers in de praktijk tegenkomen.
Noordhoff Campuz Card
Deze editie bevat een Noordhoff Campuz Card wat eenvoudig toegang geeft tot een groot online aanbod aan toetsen en studieondersteunende materialen. Met deze handige kaart heb je één jaar lang onbeperkt toegang tot vele online extra’s zoals oefentoetsen, samenvattingen, begrippentrainers en bijvoorbeeld online colleges.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H.N.A. Vlootman - ExcelLeren