Arguedas José Maria Uit het Spaans vertaald door Emmy Kwant Hermien G

Schrijver:
Titel: Chuapi Punchapi Tutayaca Verhalen over Indianen.
ISBN: 9789029398572
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldvenster Bussum Novib, Den Haag - NCOS Brussel [Unieboek B.v. ] uit 1984
Bijzonderheden: Paperback 20x12 formaat 128 pagina's slappe kaft Snel en goed dat is wat de Olde Jan doet
Prijs: € 8,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
De Derde Spreker-Serie
Gebruikers Sporen Geel verkleuring en gebruikers sporen dus tweemaalDe bundel bestaat uit 8 korte verhalen die zich afspelen in de Andeslanden Peru en Ecquador en in het middenamerikaanse Guatamala en Mexico. Doordat de inhoud van deze verhalen heel sterk streekgebonden is, onder andere door het gebruik van veel Indiaanse woorden en verwijzingen naar streekeigen gebruiken, is er niet veel eenheid. Daardoor verschillen deze landen teveel van elkaar. Lezen van dit boek lijkt daarom op het maken van een snelle rondreis door dit grote gebied waarbij de kennismaking oppervlakkig blijft. Dat neemt niet weg dat beelden en verhalen heel mooi kunnen zijn. Daarom geschikt voor een eerste kennismaking.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arguedas José Maria Uit het Spaans vertaald door Emmy Kwant Hermien Gaikhorst met Mariolein Sabarte-Belacortu en Mieke Westra Omslag Peter van Hugten. - Chuapi Punchapi Tutayaca Verhalen over Indianen. Arguedas José Maria Uit het Spaans vertaald door Emmy Kwant Hermien Gaikhorst met Mariolein Sabarte-Belacortu en Mieke Westra Omslag Peter van Hugten. - Chuapi Punchapi Tutayaca Verhalen over Indianen. Arguedas José Maria Uit het Spaans vertaald door Emmy Kwant Hermien Gaikhorst met Mariolein Sabarte-Belacortu en Mieke Westra Omslag Peter van Hugten. - Chuapi Punchapi Tutayaca Verhalen over Indianen. Arguedas José Maria Uit het Spaans vertaald door Emmy Kwant Hermien Gaikhorst met Mariolein Sabarte-Belacortu en Mieke Westra Omslag Peter van Hugten. - Chuapi Punchapi Tutayaca Verhalen over Indianen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.