Kunz, Dora Dolores Krieger - Therapeutic Touch De spiritue

Schrijver:
Titel: Therapeutic Touch De spirituele dimensie
ISBN: 9789020243888
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes Deventer 2005 9789020243888
Bijzonderheden: paperback 282pp. als nieuw
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Therapeutic Touch (TT) is een wijze van transpersoonlijke heling van mensen die ziek zijn. De methode is ontwikkeld aan de hand van oude helingspraktijken waarbij gebruik gemaakt wordt van de ingeboren therapeutische functies van het lichaam om ziekte en pijn te bestrijden. Vanaf 1972 wordt de methode onderricht in de Verenigde Staten en inmiddels in meer dan negentig andere landen. De therapeut tast het vitale energieveld van de patient af om hier tekenen van onbalans in de subtiele energiestromen op te sporen. De therapeut werkt vanuit het universele helende krachtenveld om de energetische verstoringen te herstellen. Dit boek vormt een weergave van bandopnamen van lezingen van Dora Kunz, de grondlegster van de TT-methode. Er wordt ingegaan op de ontwikkeling van deskundigheid en vaardigheden die nodig zijn voor het compassievol helen van mensen en op de effecten die het TT-proces heeft op de wereldbeschouwing en de levensstijl van de TT-therapeut. Door visualisatieoefeningen en meditaties kan men met het innerlijk zelf in contact komen en de eenheid ervaren die alles in de hele natuur in onderlinge relaties met elkaar verbindt. Motiverend boek voor ieder die inzicht wenst in de dynamiek van de fijnstoffelijke energieen en wil leren helen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kunz, Dora   Dolores Krieger - Therapeutic Touch    De spirituele dimensie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.