Ontyd, C.G. - De waarde der koepok-inenting

Schrijver:
Titel: De waarde der koepok-inenting
Taal: Nederlands
Uitgever: Allart, Den Haag, 1824
Bijzonderheden: Pleidooi voor vaccinatie
Prijs: € 80,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"De waarde der koepok-inënting gehandhaafd, en op nieuw aanbevolen aan ouders en kunstgenooten, tegen de bestrijding derzelve van den med. doct. Abraham Capadose, of, De vaccine aan de beginselen van godsdienst, rede en ware geneeskunde getoetst. Door C.G. Ontyd, Med. Doct. te 's Gravenhage. Te 's Gravenhage, bij De Weduwe J. Allart, 1824."

Oorspronkelijke rose uitgeverskartonnage met rugschildje, 23 x 13,5 cm. Gedrukt op geschept gevergeerd papier zonder watermerk, onafgesneden. Goede staat en compleet. Titelblad, twee ongenummerde blz., opdracht, 232 genummerde blz., twee ongenummerde blz. Errata. Op schutblad gedrukt exlibris "J. Baart de la Faille, Med. prof. Groningen."

Pleidooi van de Haagse arts Conrad Gerard Ontyd (1776-1844) vóór de inenting van kinderen tegen pokken en tégen zijn collega Abraham Capadose (1795-1874). Nog steeds een actueel vraagstuk in sommige kringen.

OCLC-nummer : 64994974. Knuttel 25299. Ik vind vijf exemplaren in Nederlandse openbare collecties maar geen enkel exemplaar te koop op internet. Prijs 80 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ontyd, C.G. - De waarde der koepok-inenting Ontyd, C.G. - De waarde der koepok-inenting

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.