Budworth, Geoffrey - Complete raadgever knopen leggen. Met duid

Schrijver:
Titel: Complete raadgever knopen leggen. Met duidelijke foto's en tekeningen. Elke knooptechniek stap voor stap uitgelegd. Alle belangrijke knopen voor vissers, zeilers, bergbeklimmers etc.
ISBN: 9789043808392
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Bijzonderheden: Gebonden, 2003, 125 blz. Met foto's, tekeningen en een index.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het leggen van knopen kan een leuke hobby zijn, en is bovendien onontbeerlijk voor talrijke vrijetijdsbestedingen. U kunt knopen gebruiken bij het zeilen, vissen, klimmen en duiken, u kunt er dieren mee vastleggen, en u kunt ze gebruiken bij het knutselen of tijdens trektochten.
In dit handige boek worden alle knopen uitgelegd aan de hand van duidelijke tekeningen en kleurenfoto's. Termen in verband met het leggen van knopen en de soms grappige namen van de knopen worden verklaard.

Veel knopenboeken zijn compact om te passen in de bagage van alpinisten of zeilers; daardoor veelal kleine illustraties en beknopte tekst. In dit royaal uitgevoerde boek zijn veel knopen paginagroot afgebeeld, in knappe kleurenfoto's, -tekeningen en materiaalcombinaties; daardoor zie je vaak direct hoe een moeilijke knoop 'in elkaar steekt'. Voorts aandacht voor natuurlijke en synthetische touwmaterialen, voor de historie van 'het knopen' in het algemeen en bij veel knopen in het bijzonder. Fraai, instructief, duidelijk, leuk.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.