Fessler - Alexander de Veroveraar

Schrijver:
Titel: Alexander de Veroveraar
Taal: Nederlands
Uitgever: Allart, Amsterdam, 1801
Bijzonderheden: Omvangrijke biografie met twee grote kaarten
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Alexander de Veroveraar, door Dr. Fessler. Uit het Hoogduitsch door M. Stuart. Te Amsterdam, bij Johannes Allart, 1801."

23 x 13,5 cm., oorspronkelijke uitgeverskartonnage, achterplat vervangen. Collatie: voorhandse titel, portret van Alexander de Grote in staalgravure door R. Vinkeles, titelbladzijde, XXXII blz., 458 blz., (waarvan 449 en 450 in facsimile), twee uitslaande kaarten ("Alexander's Veldtochten" (Klein-Azië), 47 x 30 cm ; "Griekenland en deszelfs Eilanden", 44 x 30 cm). Compleet en in goede staat. Gedrukt op gevergeerd geschept papier zonder watermerk, niet afgesneden. Gedrukt ex-libris op het schutblad en klein stempeltje op de titelbladzijde.

Uitvoerige biografie door Ignatius Aurelius Fessler (1756-1839), die ook de slechtere kanten van Alexander in de verf zet. Vertaling door Martinus Stuart (1765-1826). Worldcat OCLC-nummer: 825933587

Zeldzaam werk, ik vind slechts één ander exemplaar te koop op internet.

Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fessler - Alexander de Veroveraar Fessler - Alexander de Veroveraar Fessler - Alexander de Veroveraar Fessler - Alexander de Veroveraar Fessler - Alexander de Veroveraar Fessler - Alexander de Veroveraar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.