Catullus, Tibullus, Propertius - Catullus, Tibullus et Properti

Schrijver:
Titel: Catullus, Tibullus et Propertius
Taal: Latijn
Uitgever: Looy en Van Spaan, Rotterdam, 1805
Bijzonderheden: Uitvoerig geannoteerd exemplaar
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Catullus, Tibullus et Propertius. Rotterodami, Apud Looy et Van Spaan, 1805." Op blz. 303 : "Ex typogr. J.J. Stuerman, Delphis".

Kartonnen band met vergulde lederen rug, scharnieren hersteld. 20 x 13 cm. Gegraveerde titelbladzijde. Het eigenlijke boek van 303 blz. meet 13,5 x 7,5 cm maar is doorschoten met blanco papier van 19 x 12 cm, zodat er ruim plaats is voor handgeschreven annotaties. Die zijn er ook in ongeveer een derde van de bladzijden. Mogelijk zijn ze van de hand van "N. Freudenberg" of "Freundenberg" (handgeschreven exlibris op schutblad). Oude bibliotheekstempels, gedrukt exlibris van de Bibliotheca Nebularum. Het boek werd tegelijkertijd ook uitgegeven door Luchtmans in Leiden en Den Hengst in Amsterdam.

OCLC-nummer 20177377

Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Catullus, Tibullus, Propertius - Catullus, Tibullus et Propertius Catullus, Tibullus, Propertius - Catullus, Tibullus et Propertius Catullus, Tibullus, Propertius - Catullus, Tibullus et Propertius Catullus, Tibullus, Propertius - Catullus, Tibullus et Propertius Catullus, Tibullus, Propertius - Catullus, Tibullus et Propertius Catullus, Tibullus, Propertius - Catullus, Tibullus et Propertius

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.