Savornin Lohnan, Anna de - Hoe Klein-Knoelie onder de Menschen

Schrijver:
Titel: Hoe Klein-Knoelie onder de Menschen kwam
Taal: Nederlands
Uitgever: C.A.J. van Dishoeck, Bussum, 1903
Bijzonderheden: Mooie tekeningen van Wenkenbach.
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Hoe Klein-Knoelie onder de Menschen kwam. Teekeningen van L.W.R. Wenkenbach. Uitgegeven door C.A.J. van Dishoeck te Bussum, 1903."

Later papieren bandje met bloemmotieven, 22 x 21 cm. Binnenwerk 55 blz. met florale zwart-wit versiering, plus vijf kleuren-steendrukken van Wenkenbach. Eén oude, niet storende bibliotheekstempel. Op de Franse titel in handschrift: "Ter herinnering aan Amédée Ghysebrechts, gesneuveld op 16de Mei 1940." In beschermend schuifdoosje.

Aantrekkelijke "Nieuwe Boekkunst" boekillustraties van Ludwig Willem Reymert Wenckebach (1860 – 1937), kunstschilder, boekbandontwerper voor onder meer Louis Couperus en boekillustrator voor onder meer Jac. P. Thijsse. Braches 031027.

Prijs 40 euro plus 5 voor verzending in Nederland en België
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Savornin Lohnan, Anna de - Hoe Klein-Knoelie onder de Menschen kwam Savornin Lohnan, Anna de - Hoe Klein-Knoelie onder de Menschen kwam Savornin Lohnan, Anna de - Hoe Klein-Knoelie onder de Menschen kwam Savornin Lohnan, Anna de - Hoe Klein-Knoelie onder de Menschen kwam Savornin Lohnan, Anna de - Hoe Klein-Knoelie onder de Menschen kwam Savornin Lohnan, Anna de - Hoe Klein-Knoelie onder de Menschen kwam Savornin Lohnan, Anna de - Hoe Klein-Knoelie onder de Menschen kwam

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.