Gaus, Martin - Nog beter omgaan met je hond

Schrijver:
Titel: Nog beter omgaan met je hond
ISBN: 9789052102658
Uitgever: Tirion Natuur
Bijzonderheden: hardcover echt in nieuwstaat niet gelezen
Prijs: € 6,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De opvoedingsmethode van Martin Gaus was jarenlang gebaseerd op een balans tussen straf en beloning, een individuele begeleiding aangepast aan het karakter en de gevoeligheid van de hond. Aan die individuele begeleiding is niets veranderd, het straffen is echter verleden tijd. Nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen en inzicht in leerprincipes maken het mogelijk om honden zonder pijn of ongemak te begeleiden tot een fijne, aanhankelijke huisvriend die heel graag en met volle overgave leert. Het opvoeden van honden is daardoor niet gemakkelijker geworden, wel veel leuker en interessanter. De slipketting is verleden tijd, zachte halsbanden zijn het alternatief. Het inkapselen van het gewenste gedrag en beloning zijn het gereedschap waarmee de eigenaar van nu zijn hond vormt. De hond luistert niet omdat hij moet, maar omdat hij wil. Zo wordt het een mooiere wereld voor honden. En die maakt u voor hem! Dit boek geeft u alle kennis die u nodig heeft, zonder enige terughoudendheid. Martin Gaus neemt u heel serieus, precies zoals u van hem gewend bent.
Verder lezen

Boekhuis Litra

Boekhuis Litra uit Swifterbant

Logo Boekhuis Litra

De onkosten die wij in rekening brengen zijn de verzendkosten en indien het pakje door de brievenbus kan eventuele nog andere kosten. ECHTER ALTIJD ZIJN DE KOSTEN DAN 5,45 Indien het pakket NIET door de brievenbus kan 7,25 Een goed boek is een goede vriend! Alleen bij over het hoofd geziene ernstige beschadigingen worden verzendkosten vergoed!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gaus, Martin - Nog beter omgaan met je hond

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhuis Litra

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhuis Litra
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhuis Litra een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhuis Litra vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhuis Litra kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.