Mark-Edo Tralbaut - De Braekeleeriana

Schrijver:
Titel: De Braekeleeriana
Taal: Nederlands
Uitgever: Stad Antwerpen, 1972
Bijzonderheden: Zeldzame en grondige studie van 455 blz
Prijs: € 150,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Mark-Edo Tralbaut. De Braekeleeriana. Archivalia, rariora en curiosa in verband met leven en werk van de Antwerpse kunstschilder. Uitgegeven door het gemeentebestuur van de Stad Antwerpen, 1972."

Oorspronkelijke roodlinnen band met goudopdruk, in prima staat, 32 x 24 cm. Binnenwerk ook prima, 455 blz., met 322 zwart-wit illustraties van werk van De Braekeleer, foto's, brieven, documenten, enz. Tralbaut brengt na decennialang onderzoek een massa onbekend materiaal boven water, zoals hij ook met Van Gogh heeft gedaan. Hij eindigt met een 40 bladzijden lange en zeer gedetailleerde "Beredeneerde catalogus van het volledige oeuvre". Indexen, bibliografie, enz.

Deze studie verscheen rond 1970 in afleveringen in het tijdschrift "Antwerpen" en verscheen in 1972 in boekvorm, uitgegeven en verdeeld door de Stad Antwerpen in slechts 150 genummerde exemplaren. In de jaren '80 erg gezocht en moeilijk te vinden, omdat de Stad Antwerpen tot in de jaren '90 een (groot?) deel van de oplage achterhield voor speciale gelegenheden. Momenteel duikt het boek occasioneel op. Standaardwerk.

Prijs 150 euro plus 15 euro (gewicht!) voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mark-Edo Tralbaut - De Braekeleeriana Mark-Edo Tralbaut - De Braekeleeriana Mark-Edo Tralbaut - De Braekeleeriana Mark-Edo Tralbaut - De Braekeleeriana Mark-Edo Tralbaut - De Braekeleeriana Mark-Edo Tralbaut - De Braekeleeriana

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.