L. Chaumont - Collection des Machines

Schrijver:
Titel: Collection des Machines
Taal: Frans
Uitgever: Langlumé, Parijs, 1870?
Bijzonderheden: Grote gravures van munt-, druk- en olijfpers
Prijs: € 125,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Collection des Machines les plus intéressantes et les plus utiles, dessinées et gravées par Chaumont, accompagnées de notices descriptives, et précédées d'une introduction sur les principes généraux de la mécanique. Paris, J. Langlumé, Libraire-Editeur, Rue des Poitevins, N° 2, z.d. (1870?)."

Herbonden in lichtgeel papieren band, 27 x 34,5 cm (oblong), in beschermende schuifdoos. Binnenwerk : 48 blz. tekst, plus 50 grote gravures, waarvan twee uitslaand, en meestal met meerdere afbeeldingen. COMPLEET en in goede staat voor zijn leeftijd, wat roest. Ongedateerd, maar de typografie doet denken aan 1870. De eerste uitgave, onder een andere naam maar met dezelfde inhoud en formaat, was in 1844.

Zeer interessant werk met afbeeldingen (en veel uitleg) van munt-, druk- en olijfpers, stoommachine, stoomlocomotief, stoomboot, papiermachine, graanmolen, hijskraan en vele andere machines.

Zeldzaam werk, deze editie niet in de Bibliothèque Nationale in Parijs. Ik vind slechts één ander exemplaar te koop op internet, en dat kost 450 euro.

Prijs 125 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

L. Chaumont - Collection des Machines L. Chaumont - Collection des Machines L. Chaumont - Collection des Machines L. Chaumont - Collection des Machines L. Chaumont - Collection des Machines L. Chaumont - Collection des Machines

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.