Antiquariaat De Librije - Catalogus 1 tot 222

Schrijver:
Titel: Catalogus 1 tot 222
Taal: Nederlands
Uitgever: Antiquariaat De Librije
Bijzonderheden: Volledige set van alle catalogi van Antiquariaat De Librije
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een volledige set van alle catalogi van het Antwerpse Antiquariaat De Librije, van Catalogus 1 (maart 1984) tot Catalogus 222 (december 2005). Inclusief twee fondslijsten en twee bisnummers een geheel van 226 catalogi, een stapel van 40 cm hoog. A5, geniet. Vooral de eerste catalogi verschenen in kleine oplage. Opklimmend van 4 (catalogus 1) tot 36 blz., en zelfs 48 voor Jubileumcatalogus 100 (met een artikel van Jan Lampo).

De Librije werd begin 1984 gesticht door Emile Verdickt, Emile Hoet en Boris Rousseeuw en was achtereenvolgens gevestigd in de Prinsstraat, de Gierstraat, de Mechelsesteenweg en de Grapheusstraat in Antwerpen. Met het overlijden van Emile Verdickt in 2005 kwam er een einde aan.

Literatuur : Boris Rousseeuw, ""Ik vertrek nu!" Een persoonlijke geschiedenis van antiquariaat De Librije." In: De Boekenwereld, jaargang 23, nummer 4, juni 2007, themanummer "Het Antiquariaat", blz. 215-222, illustraties.
Dit nummer is nog te krijgen: vantilt.nl/boeken/de-boekenwereld-23-4/

Zie ook: "25ste Jubileumbeurs van de Internationale Antiquarenbeurs van België, 2016, in het Cultuurcentrum te Mechelen. Een verzameling impressies van de organisatoren vanaf het eerste jaar 1992." Mechelen, 2016. Blz. 6 e.a.

Prijs 75 euro plus 20 euro (gezien het gewicht) voor verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Antiquariaat De Librije - Catalogus 1 tot 222 Antiquariaat De Librije - Catalogus 1 tot 222

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.