Leopold Gmelin - Verlorenen kirchenschaß der St. Michaels Hofki

Schrijver:
Titel: Verlorenen kirchenschaß der St. Michaels Hofkirche zu München
Taal: Duits
Uitgever: Jozeph Albert / münchen
Bijzonderheden:
Prijs: € 45,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Verlorenen kirchenschaß der St. Michaels Hofkirche zu München. 30 platen in lichtdruk door Jozeph Albert. 1888, losbladig in map van bordeaux linnen en elefantenhaut papier. De map is nieuw en gemaakt naar model van het origineel dat helaas niet te herstellen was. Naast de afbeeldingen ook 20 pp. met tekst en uitleg. E.e.a. is in goede staat, platen zijn onbeschadigd, wel enigszins verkleurd. 45 * 33 cm.

Als u meer foto's wenst, mait u gerust en ik stuur ze door...
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leopold Gmelin - Verlorenen kirchenschaß der St. Michaels Hofkirche zu München Leopold Gmelin - Verlorenen kirchenschaß der St. Michaels Hofkirche zu München

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de oude tol

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de oude tol
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en de oude tol een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de oude tol vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de oude tol kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.