Colin White, Laurie Boucke - The Undutchables - Leven in Hollan

Schrijver:
Titel: The Undutchables - Leven in Holland - Colin White, Laurie Boucke
ISBN: 9789038884219
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: 1991, 5e druk, Paperback / softback, Conditie zgan er staat een boodschap in geschreven
Prijs: € 0,80
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
De Nederlander bekeken door de ogen van twee hier al geruime tijd wonende Amerikanen. Nederlandse hebbelijk- en onhebbelijkheden worden door hen beschreven. De Hollandse zuinigheid, het reizen, de bijstand en nog ander typisch (?) Nederlandse zaken worden op humoristische wijze behandeld. De Nederlander wordt doorlopend als 'cloggy' aangeproken. De vertaler - heeft zijn best gedaan om de vertaalde grappen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. De indruk is, dat de voorbeelden vooral uit Amsterdam komen. De uitspraakvoorbeelden, die de Amerikanen in het origineel gaven komen niet veel verder dan equivalenten van de 'een-kar-vol-modder' grappen van de beginnende leerling engels.
Verder lezen

ans 2e hands shop

ans 2e hands shop uit Hoek van Holland

Logo ans 2e hands shop

VERZENDEN IN NEDERLAND Verzendkosten: tot 100 gram 2,75 tot 350 gram 3,65 tot 2 kg 4,00 Pakketten kunnen al vanaf 4,50 worden verzonden door DHL VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND : na prijsopgave De meeste van mijn 1595 boeken hebben de conditie zgan (zo goed als nieuw). 29 oktober 2020

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Colin White, Laurie Boucke - The Undutchables - Leven in Holland - Colin White, Laurie Boucke

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ans 2e hands shop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ans 2e hands shop
  • Na uw bestelling ontvangen u en ans 2e hands shop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ans 2e hands shop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ans 2e hands shop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.