Duenas, Maria - De wereld vergeten

Schrijver:
Titel: De wereld vergeten
ISBN: 9789028425408
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek
Bijzonderheden: 2013, Paperback / softback, in zeer goede staat
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bekroond met de Qué Leer-prijs voor de beste Spaanstalige roman van 2012.Blanca Perea, docent taalkunde aan een universiteit in Madrid, is een vrouw van midden veertig. Haar kinderen zijn het huis uit. Wanneer ze ontdekt dat haar man een kind bij een andere vrouw heeft verwekt, heeft ze het gevoel dat haar bestaan op instorten staat. Om tot zichzelf te komen vertrekt ze naar Californië. Hier werkt ze mee aan een project dat zich wijdt aan het documenteren van de nalatenschap van professor Fontana. Deze man heeft zijn leven lang onderzoek verricht naar de Camino Real, de historische route die de Spaanse missieposten in Californië omstreeks 1600 met elkaar verbond. Tijdens haar werk aan dit project ontmoet ze Daniel Carter, een aantrekkelijke collega én oud-student van Fontana. Door deze twee mannen, de een via zijn postume getuigenissen en de ander door zijn groeiende betrokkenheid, wordt Blanca een wereld ingezogen vol hervonden
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekerij

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekerij
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekerij een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekerij vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekerij kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.