boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Scott & Bailey - Seizoen 3 DVD

Schrijver:
Titel: Scott & Bailey - Seizoen 3 DVD
ISBN: 8717344753210
Taal: Engels
Uitgever: BBC
Bijzonderheden: 2013 DVD 100 min. zgan engelstalig, nederlandse ondertiteling 8717344753210 284 In het derde seizoen van deze realistische misdaadserie volgen we de verdere belevenissen van Rachel Bailey en Janet Scott, inspecteurs bij de afdeling moordzaken van de
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In het derde seizoen van deze realistische misdaadserie volgen we de verdere belevenissen van Rachel Bailey en Janet Scott, inspecteurs bij de afdeling moordzaken van de politie van Manchester. De twee vrouwen zijn totaal verschillend en vormen juist daarom zo'n sterk team. Rachel is energiek, impulsief en brutaal. Janet is rustig, diplomatiek en weloverwogen, en heeft een subtiel gevoel voor humor. Nadat we in seizoen twee zagen hoe Rachel's exvriend Nick Savage werd vermoord, ontdekken we nu hoe Rachel erin slaagde haar onschuld te bewijzen en haar baan te behouden. Ze is intussen zelfs al getrouwd met haar nieuwe vriend Sean, hoewel het niet helemaal duidelijk is waarom dat zo nodig moest. Bovendien maakt Rachel zich druk om haar moeder, die lang uit beeld is geweest maar nu weer terug is in haar leven. En Janet? Die heeft grote problemen met haar man Adrian. Het stel besluit zelfs te gaan scheiden. Maar vervolgens kan Janet het niet goed verdragen dat Adrian andere vrouwen leert kennen. Terwijl al deze privéperikelen spelen, worden Scott & Bailey ook weer geconfronteerd met pittige moordmysteries.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Scott & Bailey - Seizoen 3 DVD