Joseph Vandermoere - Acta S. Teresiae a Jesu

Schrijver:
Titel: Acta S. Teresiae a Jesu
Taal: Latijn
Uitgever: Greuse, Brussel, 1845
Bijzonderheden: Leven van de Heilige Teresa
Prijs: € 95,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Acta S. Teresiae a Jesu, Carmelitarum, Strictioris Observantiae Parentis, Commentario et Observationibus Illustrata a Josepho Vandermoere etc. Bruxellis, Typis Alphonsi Greuse, 1845."

Kartonnen band met vergulde groene lederen rug, scharnieren hersteld, 40 x 27 cm. Binnenwerk 8 ongenummerde, 682 genummerde en 22 ongenummerde (indexen) bladzijden. Met ALLE illustraties binnen en buiten de tekst die er in horen te zitten. Gedrukt op stevig gevergeerd papier met watermerk. Compleet en in goede staat. Twee handgeschreven exlibrissen op schutblad. Oude bibliotheekstempels. Groot portret van Teresia.

Overdruk uit de "Acta sanctorum Octobris", verschenen in 1845, het eerste deel van de Acta Sanctorum dat verscheen sinds 1794. Vandermoere had er sinds 1937 aan gewerkt, samen met zijn collega's Boone en Coppens. Het volgende deel lieten ze verschijnen in 1853.

Prijs 95 euro plus 20 voor verzending (gewicht!) in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joseph Vandermoere - Acta S. Teresiae a Jesu Joseph Vandermoere - Acta S. Teresiae a Jesu Joseph Vandermoere - Acta S. Teresiae a Jesu Joseph Vandermoere - Acta S. Teresiae a Jesu Joseph Vandermoere - Acta S. Teresiae a Jesu Joseph Vandermoere - Acta S. Teresiae a Jesu

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.