Thijn, Ed van Omslagontwerp Ad Werner - Dagboek van een Onder

Schrijver:
Titel: Dagboek van een Onderhandelaar 25 mei - 11 november 1977.
ISBN: 9789060123751
Taal: Nederlands
Uitgever: Gennep, Uitgeverij Van te Amsterdam uit 1978 2e Druk februari 1978
Bijzonderheden: Paperback 20x12 formaat 298 pagina's slappe kaft Snel en goed dat is wat de Olde Jan doet
Prijs: € 40,00
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
De schrijver heeft als fractievoorzitter van de P.v.d.A. van zeer nabij de zeer langdurige kabinetsformatie van 1977 meegemaakt. Hij was daarbij niet alleen deelnemer aan de besprekingen en belanghebbende ten aanzien van de uitkomst, maar ook in zekere zin toeschouwer. Meteen na afloop heeft hij in dagboekvorm zijn ervaringen, waarnemingen, persoonlijke gevoelens en emoties neergeschreven. Zo worden nogal technische passages over allerlei punten van het regeerakkoord afgewisseld met soms zeer onthullende menselijke feiten. Toch leest men het geheel vlot en gemakkelijk. Wel moet men enigszins van het parlementaire leven op de hoogte zijn om alles goed te kunnen volgen.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thijn, Ed van Omslagontwerp Ad Werner - Dagboek van een Onderhandelaar 25 mei - 11 november 1977. Thijn, Ed van Omslagontwerp Ad Werner - Dagboek van een Onderhandelaar 25 mei - 11 november 1977. Thijn, Ed van Omslagontwerp Ad Werner - Dagboek van een Onderhandelaar 25 mei - 11 november 1977. Thijn, Ed van Omslagontwerp Ad Werner - Dagboek van een Onderhandelaar 25 mei - 11 november 1977.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.