T.H. De Beer - Tooneel-Almanak voor 1879

Schrijver:
Titel: Tooneel-Almanak voor 1879
Taal: Nederlands
Uitgever: Bom, Amsterdam, 1878
Bijzonderheden: Uitvoerig naslagwerk over het toneelleven
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Noord- en Zuid-Nederlandsche Tooneel-Almanak voor 1879, onder redactie van T.H. De Boer. Amsterdam, G. Theod. Bom, Kalverstraat, 1878." Drukkerij Gebroeders Binger, Amsterdam.

19 x 14 cm., kartonnen bandje met linnen rug. 360 blz. plus 32 blz. "Lijst van Tooneelstukken uitgegeven door G. Theod. Brom enz.". Illustraties buiten de paginering.

Het boek begint met een gedetailleerde jaarkalender, gevolgd door het programma van de schouwburgen in Nederland en Vlaanderen, de toneelscholen, enz. Daarna diverse artikels over toneel door De Beer, Hofdijk, Oosting, Kalff, Mohrman, Haighton, Taurel, Kreukniet e.v.a. Interessant overzicht van het toneelleven anno 1879.

Zeldzaam werk, ik vind geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 40 euro plus 5 voor verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

T.H. De Beer - Tooneel-Almanak voor 1879 T.H. De Beer - Tooneel-Almanak voor 1879 T.H. De Beer - Tooneel-Almanak voor 1879 T.H. De Beer - Tooneel-Almanak voor 1879

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.