Etienne Hochedais - Le Manuscrit d'Etienne

Schrijver:
Titel: Le Manuscrit d'Etienne
Taal: Frans
Uitgever: Oeuvre de Saint-Charles, Geraardsbergen, z.d. (1900?)
Bijzonderheden: Zeldzaam jeugdboek
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Le Manuscrit d'Etienne (Hochedais). Souvenirs personnels et impressions intimes d'un jeune étudiant. Lille, Librairie Saint-Charles ; Grammont, Oeuvre de Saint-Charles". z.d. (1900?) Achteraan: Drukkerij Houdmont-Boivin, Brugge.

24 x 17 cm, vergulde uitgeverskartonnage met bloemmotief ; goede staat. Binnenwerk 102 blz. op houthoudend papier, de volblad illustraties zijn gedrukt op iets betere kwaliteit papier. Initialen en andere versiering in de tekst.

Katholiek jeugd- en prijsboek dat het verhaal vertelt van de jonge Franse seminarist Etienne Hochedais die samen met zijn broers de wapens opneemt tegen de revolutionaren en door hen ter dood wordt veroordeeld.

Zeldzaam werk, niet in Worldcat, slechts één exemplaar in openbare collecties (Kadoc Leuven) ; ik vind geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 30 euro plus 5 voor verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Etienne Hochedais - Le Manuscrit d'Etienne Etienne Hochedais - Le Manuscrit d'Etienne Etienne Hochedais - Le Manuscrit d'Etienne

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.