Carolus van Beughem - Documenta e variis veteris testamenti

Schrijver:
Titel: Documenta e variis veteris testamenti
Taal: Nederlands
Uitgever: Hanicq, Mechelen, 1797
Bijzonderheden: Het Oude en Nieuwe Testament in Nederlandstalige versvorm
Prijs: € 150,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Documenta e Variis Veteris Testamenti historiis, ex evangelio item petita, Modulis Rythmicis quò jucundiùs cantu, si lubet, animis influant. Laborata studio & operâ Caroli van Beughem, Canonici etc etc. Mechliniae, typis Petri Josephi Hanicq, Bibliopolae, 1797."

10,5 x 18 cm., herbonden in marmerpapier. 292 blz. Compleet en in goede staat. Op eerste schutblad een oude bibliotheekstempel.

Carolus van Beughem (1744-1820) was een katholieke priester en theoloog, verbonden aan de universiteit van Leuven, en schooldirecteur in Doornik. In dit boek schrijft hij 558 zedelessen in achtregelige dichtvorm, getrokken uit het Oude en het Nieuwe Testament, in het Latijn, het Frans en het Nederlands. Hierdoor was het boek niet alleen nuttig om de Bijbel te leren, maar ook in het taalonderwijs.

OCLC 65649702
STCV 7018256 (volgens de STCV is het een liedboek)

Prijs 150 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland, afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carolus van Beughem - Documenta e variis veteris testamenti Carolus van Beughem - Documenta e variis veteris testamenti Carolus van Beughem - Documenta e variis veteris testamenti Carolus van Beughem - Documenta e variis veteris testamenti

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.