Bellow, S. - Ravelstein / druk 1

Schrijver:
Titel: Ravelstein / druk 1
ISBN: 9789035121829
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2000, 320pp, Paperback / softback. In nieuwstaat.
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Abe Ravelstein is een briljante hoogleraar aan een prominente universiteit in de Verenigde Staten. Hij heeft groots en meedogenloos geleefd - maar ook op veel te grote voet. Zijn jongere vriend Chick adviseert hem een boek vor een groot publiek te schrijven, dat tot hun beider verbazing een onvervalste bestseller wordt. Ravelstein benoemt Chick tot zijn biograaf, en beiden reizen af naar Parijs om Ravelsteins succes te vieren. In hotel Crillon voeren ze lange gesprekken over sterfelijkheid, filosofie en geschiedenis, maar ook over de liefde, oude en nieuwe vriendschappen, zijden dassen en vaudevillesketches uit een grijs verleden. eenmaal terug in Amerika wordt de toon van hun gesprekken serieuzer, somber zelfs, als duidelijk wordt dat Ravelstein seropositief is en niet lang meer heeft te leven.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bellow, S. - Ravelstein / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.