D'Haen, Christine - Uitgespaard zelfportret / verzameld proza

Schrijver:
Titel: Uitgespaard zelfportret / verzameld proza
ISBN: 9789029073868
Taal: Nederlands
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheden: 2004, Gebonden, linnen met stofomslag. 681 pag. In nieuwstaat.
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Op zijn zachtst gezegd is het bijzonder, het autobiografische proza van Christine D’haen. Altijd heeft ze haar verhaal gedaan aan de hand van iets stoffelijks dat als spiegel voor haar leven dient. Dat kan een schilderij zijn, een boek, een stad. In elke scherf wordt weer iets van D’haen zichtbaar - evenals het verstrijken van de tijd.
In Uitgespaard zelfportret staat voor het eerst al D’haens proza bij elkaar: zes eerder verschenen Meulenhofftitels, een bibliofiele uitgave, en vier niet eerder gepubliceerde miniaturen. In het deel ‘Schreef in de aarde’ introduceert de schrijfster zelfs nog een nieuw genre, in de vorm van een selectie uit de brieven die ze in meer dan een halve eeuw ontving.
Constante in het boek is de niemand onberoerd latende bekentenis, die nooit rechtstreeks wordt prijsgegeven. Uitgespaard zelfportret krijgt zo het karakter van een zorgvuldig gerijpte autobiografie, die laat zien hoe springlevend onze cultuur kan zijn.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

D'Haen, Christine - Uitgespaard zelfportret / verzameld proza

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.