Leonard Buyst - Lyrische zangen

Schrijver:
Titel: Lyrische zangen
Taal: Nederlands
Uitgever: L.J.Kryn, Brussel, 1906
Bijzonderheden: Zeldzame uitgave van Leonard Buyst
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Lyrische zangen, door Leonard Buyst. 1906. Brussel, De Vlaamsche Boekhandel, L.J. Kryn ; Rotterdam, Meindert Boogaerdt Jr., Uitgever."

Oorspronkelijk beige uitgeversomslag bedrukt in goudinkt, verkleurd. Binnenwerk 190 blz. plus één bladzijde andere titels van L.J.Kryn ; gedrukt op gevergeerd papier, grotendeels onopengesneden. Fotoportret van Buyst tegenover de titelbladzijde.

Leonard Buyst (1847-1918) was een Vlaamse romantische dichter die acht dichtbundels produceerde. Dit is de vijfde. Hij schreef ook het prozaboek "Willem Sanger" (1882), opgedragen aan zijn vriend Hendrik Conscience, en het toneelstuk "De Suikeren Oom".

Mooi verzorgde uitgave, resultaat van een samenwerking tussen twee "kleine" uitgevers, de Vlaming Leo Kryn (1878-1940) en de Nederlander Meindert Boogaerdt, die slechts actief was van 1904 tot 1912 en in die jaren onder meer Jan Greshoff, Herman Teirlinck, Jacob Israël de Haan, Stijn Streuvels en Jules Verne uitgaf. Hij publiceerde ook "Prinskensdag", het debuut van Ary Delen, opgedragen aan diens vriend Willem Elsschot, die op zijn beurt bevriend was met... Leo Kryn. Of hoe klein de boekenwereld is.

Zeldzaam werk, ik vind geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leonard Buyst - Lyrische zangen Leonard Buyst - Lyrische zangen Leonard Buyst - Lyrische zangen Leonard Buyst - Lyrische zangen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.