Drouet, Valéry - Feel Good! Power Quinoa, spelt, boekweit en b

Schrijver:
Titel: Feel Good! Power Quinoa, spelt, boekweit en bulgur / 50 heerlijke recepten met supergranen
ISBN: 9789022331415
Taal: Nederlands
Uitgever: Manteau
Bijzonderheden: 2015, 96pp, Paperback, nieuw exemplaar
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie
Tarwe is uit, ‘supergranen’ zijn in. Hieronder vallen ouderwetse soorten als: haver, spelt en boekweit, maar ook exoten als quinoa en Kamut®, en ook bulgur dat geen graan is maar een graanproduct. In dit boekje staan vijftig recepten, van borrelhap vooraf tot gebak en dessert toe. De meeste gerechten hebben een paginagrote foto, en bereidingstijden staan duidelijk aangegeven. Bij ieder recept belicht een voedingsdeskundige enkele ingrediënten met hun voedingsstoffen en waar die goed voor zijn. De inleiding is kort en oppervlakkig, en de granen zijn vaak inwisselbaar bij de gerechten. Ook kun je veel recepten gewoon met tarwe(bloem) of rijst bereiden. Toch biedt dit boek genoeg om de bewuste eter van inspiratie te voorzien en op weg te helpen bij variatie van de koolhydraten in het dieet. Met register op ingrediënt.

Christianne Muusers
Verder lezen

De Boekenval uit Kortenhoef

Logo De Boekenval

Vooral boeken over koken en culinaire geschiedenis, maar ook andere onderwerpen. Naast verzenden via DHL of PostNL is ophalen in Kortenhoef mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Drouet, Valéry - Feel Good! Power Quinoa, spelt, boekweit en bulgur / 50 heerlijke recepten met supergranen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenval

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenval
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenval een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenval vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenval kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.