Beintema, Rita - Activerende handhoudingen en spirituele mudra'

Schrijver:
Titel: Activerende handhoudingen en spirituele mudra's (bpc)
ISBN: 9789020201055
Taal: Nederlands
Uitgever: Deventer, Ankh-Hermes, 1998
Bijzonderheden: Harde kaft, 132 bladzijden. Duidelijk geïllustreerd. In goede staat
Prijs: € 21,95
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Mudra's werken vanuit het gegeven dat onze handen onze vertegenwoordigers zijn. Enerzijds van ons hele lichaam - alle onderdelen van het lichaam zijn in de handen terug te vinden - en anderzijds van ons innerlijk, ons geestelijk en psychisch zijn. De bewegingen of de houdingen van onze handen zeggen heel veel over onze geestelijke en emotionele houding. De fysieke, activerende handhoudingen ontwikkelen een stroom van energetische kracht om de eventuele blokkades in het lichaam op te heffen. De handhoudingen van de energetische adembewegingen sturen extra energie naar de verschillende lichaamsdelen. De spirituele mudra's geven opdracht aan het onderbewuste en laten de spirituele energie langzaam ontwaken. Pas als deze spirituele energie werkzaam is, worden de mentale energiepatronen - die ons vasthouden en beperken - aangesproken om tot een verander komen. Het dagelijks uitvoeren van enkele fysieke activerende handhoudingen en spirituele mudra's voedt zowel lichaam als geest.
Verder lezen

De Juffertoren

De Juffertoren uit Schildwolde

Logo De Juffertoren

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Alle aangeboden boeken zijn tweedehands. Dat betekent dat de boeken allemaal lichte gebruikssporen hebben. Deze worden niet allemaal beschreven. Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld. Hinderlijke gebreken worden wel vermeld.
Wanneer u nog niet eerder bij ons heeft besteld, kunnen we om betaling vooraf vragen. Na afspraak is afhalen vaak ook mogelijk. Boekwinkel De Juffertoren staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder KvK-nummer 59501359. U ontvangt van ons altijd een (digitale) factuur.
Let op: de bij het boek genoemde verzendkosten zijn gebaseerd op verzending binnen Nederland met PostNL. Andere verzendwijzen zijn na afspraak ook mogelijk:
Nederland:
DPD: Pakket versturen naar een huisadres in Nederland voor € 6,29
DPD: Pakket naar een Pickup parcelshop in Nederland voor € 5,05
België:
DPD: Pakket versturen naar een huisadres in België voor € 7,15
DPD: Pakket naar een Pickup parcelshop in België voor € 6,65
A message for booklovers outside the EU: due to the high sipping costs over 90% of all orders are cancelled by buyers. Please inform before ordering. Thank you!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beintema, Rita - Activerende handhoudingen en spirituele mudra's (bpc)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Juffertoren

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Juffertoren
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Juffertoren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Juffertoren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Juffertoren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.