Auctor - De reis rond de wereld

Schrijver:
Titel: De reis rond de wereld
Taal: Nederlands
Uitgever: Opdebeek, Antwerpen, z.d.
Bijzonderheden: Met tekeningen van Edmond van Offel
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Auctor. De Reis rond de Wereld door Twee Vlaamsche Jongens. Tweede vermeerderde uitgave. Penteekeningen van G. Walravens en E. van Offel. L. Opdebeek, Uitgever, Antwerpen, z.d."

29 x 21 cm., kartonnen band met linnen rug met lederen rugschildje. Titelblad, inhoudsopgave plus 764 genummerde blz., compleet. Verscheen wekelijks, in 48 genummerde afleveringen van elk 32 blz., die naderhand gebonden werden. Krantenpapier. In opmerkelijk goede staat. De tekeningen zijn van variabel formaat. De originelen zitten in de collectie van de Historische Drukkerij in Turnhout.

Auctor was het pseudoniem van de Antwerpse ambtenaar en jeugdschrijver Jan Bruylants (1871-1928). Zijn jeugd- en volksboeken over Tijl Uilenspiegel, Robert en Bertrand, en de Boeren van Olen hadden veel succes en beleefden herdrukken. "De Reis rond de Wereld...", met invloeden van Charles Dickens en Jules Verne, verscheen voor het eerst in 1910. (In 1911 verscheen een integrale Franse vertaling, waarin de twee jongens plots niet meer uit Antwerpen komen, maar uit Luik). Deze ongedateerde tweede druk moet van rond 1920 zijn.

Prijs 30 euro plus 10 voor verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Auctor - De reis rond de wereld Auctor - De reis rond de wereld Auctor - De reis rond de wereld Auctor - De reis rond de wereld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.