Didier de Roulx - Maman Bichette

Schrijver:
Titel: Maman Bichette
Taal: Frans
Uitgever: Jeune Ecole, Parijs, 1929
Bijzonderheden: Alle illustraties handgekleurd
Prijs: € 95,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Didier de Roulx. Maman Bichette. Roman. Lettre préface de Gaston Leroux. Aux Editions de la Jeune Ecole. 3, Rue de Montevideo, 3, Paris XVIe." Blz. 198: "Impr. "Les Presses Gruuthuuse", Bruges (Belgique)" Colofon gedateerd 1929.

23 x 16 cm., oospronkelijk uitgeversomslag, verbleekt op rug, stukje van voorplat. Binnenwerk fris, grotendeels onopengesneden. Colofon tegenover titelbladzijde, gesigneerd en gedateerd 15 mei 1929. Deze editie is beperkt tot 100 handgekleurde luxe-exemplaren. Dit is nummer 9. Het boek bevat 32 illustraties, allemaal handgekleurd door de auteur en Vlaamse landschappen voorstellend.

Didier de Roulx is het pseudoniem van de Brusselaar René Janssens, 1870-1936, kunstcriticus, schilder en dichter.

Zeldzame uitgave, slechts één bibliotheek heeft een handgekleurd exemplaar : UB Gent (Schenking Pierre Schoentjens). De BNF heeft enkel een gewoon exemplaar, zonder illustraties. Ik vind ook geen enkel exemplaar te koop op internet. In 2014 is er bij Morel de Westgaver in Brussel één geveild voor 120 euro exclusief kosten.

Prijs 95 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Didier de Roulx - Maman Bichette Didier de Roulx - Maman Bichette Didier de Roulx - Maman Bichette Didier de Roulx - Maman Bichette Didier de Roulx - Maman Bichette Didier de Roulx - Maman Bichette Didier de Roulx - Maman Bichette Didier de Roulx - Maman Bichette

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.