Baantjer, A.C. - De Cock en de ontgoochelde dode - Variant-1

Schrijver:
Titel: De Cock en de ontgoochelde dode - Variant-1
Taal: Nederlands
Uitgever: De geïllustreerde pers n.v., Amsterdam
Bijzonderheden: 1970 - in goede staat, wel verkleuring
Prijs: € 1,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Omslag Henk Pen

Winny's Bookstore

Winny's Bookstore uit Houten

Logo Winny's Bookstore

Als u 2 boeken tegelijk koopt, krijgt u het goedkoopste boek (van minimaal € 1) met 20% korting [4 boeken = de goedkoopste 2 boeken met 20% korting, etc.] Of vraag naar andere combinatieprijzen. Onder voorwaarden eventueel tegen dezelfde portokosten.
Verzending alleen via PostNL. Tarieven Nederland 2020: brievenbuspakje €4, postpakket met track & trace tot 10kg €6,75. Let op: boeken naar buitenland mogen vanaf 1-1-2020 alleen als pakketpost. Dat geldt bijv. ook voor Belgie. Zie: https://www.postnl.nl/tarieven/Pakket [also in English].
Als u nog niet definitief wilt bestellen, dan kunt u beter eerst een vraag stellen. Om te voorkomen dat ik provisie moet betalen bij annulering van de bestelling.
Heel veel (Kluitman en Witte Raven) jeugdboeken, maar bijv. ook stripboeken, auto catalogi en Engelstalige (studie)boeken. Alles slechts tijdelijk verkrijgbaar. Op is op.
Normaal gesproken reageer ik heel snel op vragen en bestellingen. Mocht u na 3 dagen nog niets gehoord hebben, stuurt u mij dan gerust een herinnering.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baantjer, A.C. - De Cock en de ontgoochelde dode - Variant-1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Winny's Bookstore

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Winny's Bookstore
  • Na uw bestelling ontvangen u en Winny's Bookstore een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Winny's Bookstore vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Winny's Bookstore kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.