Boon (Aalst, 15 maart 1912 - Erembodegem, 10 mei 1979), Lodewijk Paul

Schrijver:
Titel: De liefde van Annie Mols - Als het onkruid bloeit - Annie Mols bevatte al de kern van Het nieuwe onkruid, het verhaal over twee jonge meisjes die uit liften gaan (en later terecht zullen komen in het door Boon herschreven Als het onkruid bloeit).
ISBN: 109029504013
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij De Arbeiderspers / Em. Querido's Uitgeverij B.V., Amsterdam, 1979. Eerste druk. Gebonden in lichtblauwe linnen band. Met originele stofomslag. 634 pp. 14 x 22 x 4½ cm. 854 gr. Omslag Frits Stoepman.
Bijzonderheden: 1979, 1e druk in deze vorm
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In het Louis Paul Boon-boek dat in 1965 verscheen staat als nummer 39 vermeld: 'De liefde van Annie Mols' van Lew Waitmans, vermoedelijk in 1956 verschenen bij De Vlam in Gent. De Vlam was een weekblad en De Liefde van Annie Mols was dus een feuilleton in de vorm van afzonderlijke, wekelijkse afleveringen. De voornoemde vermelding in het Boonboek is overigens fout. De Liefde van Annie Mols verscheen in 1959, als boek, en dat jaar draaide het mee in De Vlam.
Verder lezen

Ponsava Books

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een email die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boon (Aalst, 15 maart 1912 - Erembodegem, 10 mei 1979), Lodewijk Paul Aalbrecht (Louis Paul) - De liefde van Annie Mols - Als het onkruid bloeit - Annie Mols bevatte al de kern van Het nieuwe onkruid, het verhaal over twee jonge meisjes die uit liften gaan (en later terecht zullen komen in het door Boon herschreven Als het onkruid bloeit).

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ponsava Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ponsava Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ponsava Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ponsava Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ponsava Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.