Diverse auteurs - Het Boek

Schrijver:
Titel: Het Boek
Uitgever: Martinus Nijhoff, Den Haag, 1924 - 1957
Bijzonderheden: Mooie set van 20 jaargangen van "Het Boek"
Prijs: € 300,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Het Boek. Tweede reeks van het Tijdschrift voor Boek- en Bibliotheekwezen. Martinus Nijhoff, Den Haag". Twintig volumes, van jaargang 13 (1924) tot en met 32 (1955-1957).

20 gele linnen uitgeversbanden in prima staat, 19 jaargangen plus één deel register , 25,5 x 17,5 cm. Elk deel ongeveer 380 blz., dus samen meer dan 7.000 blz. Vele illustraties op gesatineerd papier, buiten de paginering. Belangrijk boekhistorisch tijdschrift met brede belangstelling. Artikels over drukkers, lettergieters, graveurs, bibliotheken, binders, boekenveilingen, enz. enz. De eerste reeks jaargangen verscheen van 1903 tot 1911, de tweede van 1912 tot 1966. Op internet varieert de prijs van 5.000 euro voor een complete set (1903-1966) tot 26 euro voor een losse jaargang (bibliotheekexemplaar).
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diverse auteurs - Het Boek Diverse auteurs - Het Boek Diverse auteurs - Het Boek Diverse auteurs - Het Boek Diverse auteurs - Het Boek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.