Reve, Gerard - Brieven aan Josine M. (1959-1975) (Ex.2)

Schrijver:
Titel: Brieven aan Josine M. (1959-1975) (Ex.2)
ISBN: 9789028205482
Uitgever: G.A. van Oorschot - Amsterdam
Bijzonderheden: 1981, 1e druk, 330 pp paperback (rug iets verkleurd, naam voorin, verder goed!) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gerard Reve - Brieven aan Josine M. (1959-1975) (Ex.2)
(G.A. van Oorschot - Amsterdam)
ISBN 9028205489
1e druk 1981
330 pp paperback
(rug iets verkleurd, naam voorin, verder goed!)
Staat van het boek: 7.5

In "Op weg naar het einde" en "Nader tot u" gewaagt Reve herhaaldelijk van de schriftelijke kontakten met de "zusjes M. te 's-G.", die zijn astrologische perspektieven uitwichelen. Dit blijken de Haagse dames Meijer te zijn, van wie Josine nog in leven is. Zij publiceert ook zelf (filosofische en literaire essays) en heeft het formaat en de warmte die Reve ertoe aanzette, haar in voor hem zo groot mogelijk vertrouwen te nemen, zowel inzake liefde als levensbeschouwing. Voor de velen die in bovengenoemde brievenboeken een keerpunt zien in Reve's werk bieden deze brieven rijkelijk achtergrondinformatie; vooral de overgang naar het katholicisme en de bijzondere mariologie krijgen relief. Ontroerend zijn voorts de woorden gewijd aan Teigetje. Hoewel een tiental pagina's zeker herlezing verdraagt zijn de brieven geen stilistische meesterproeven: dat is ook hun naturel; van de brievenbundels tot dusver is deze veruit de meest betekenisvolle.

Prijs €5,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Kunstboeken en Natuur....Als u voor €20,- of meer aan boeken bestelt komen de verzendkosten te vervallen. Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
De verzendkosten bedragen €3,32 (beneden de 350 gram), €4,15 (boven de 350 gram of €6,95 (pakketpost)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reve, Gerard - Brieven aan Josine M. (1959-1975) (Ex.2) Reve, Gerard - Brieven aan Josine M. (1959-1975) (Ex.2) Reve, Gerard - Brieven aan Josine M. (1959-1975) (Ex.2)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.