Peters, Ellis - Het gemene gewas / druk 4

Schrijver:
Titel: Het gemene gewas / druk 4
ISBN: 9789022508398
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 1990, Paperback / softback, 213 pagina's, ongelezen, datum als inschrift, paar roestvlekjes op snee
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Engeland - De middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook dikwijls een beroep gedaan op zijn speurzin. Ook nu weer...

Een rijke grootgrondbezitter wil zijn kasteel en zijn landerijen aan het klooster van Shrewsbury vermaken. Maar nog voor de officiële akten zijn opgesteld, wordt de goede gever vermoord. Vergiftigd door een zeldzaam gewas: een kruid dat maar op één plaats in de wijde omgeving wordt verbouwd. In de kloostertuin van broeder Cadfael...
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peters, Ellis - Het gemene gewas / druk 4

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kaftka

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kaftka
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kaftka een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kaftka vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kaftka kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.