Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

ILJA GORT - De vrouwenslagerij - uitgeverij Slurp Publishers, 192 blz.

Schrijver:
Titel: ILJA GORT - De vrouwenslagerij - uitgeverij Slurp Publishers, 192 blz.
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als de enige slager in een Frans dorp plotseling sterft, nemen zijn dochter en haar nietsnuttige man de zaak over. Dit is het begin van een reeks dramatische gebeurtenissen, lugubere incidenten en romantische misverstanden die het leven in het dorpje voorgoed veranderen.
Op Roald Dahl-achtige wijze beschrijft Ilja Gort wat er gebeurt als vier vrouwen het recht in eigen hand nemen. Deze met vaart geschreven roman ontroert en weet ook de lachspieren te prikkelen.
rec. In een gehucht in de Franse Pyreneeën maakt slager Bernadette korte metten met haar onaangename man als hij haar na de dood van haar vader gaat terroriseren. Ze stuurt hem symbolisch op een verre reis, waarvan hij nooit zal terugkeren. Die geschiedenis herhaalt zich per ongeluk nog enkele keren, als blijkt dat vrouwen om haar heen eveneens wraak willen nemen op hun horkerige partners. Op een zeker moment maken vier vrouwen de slagerij nog succesvoller dan ze al was, maar dan lijkt er een eind te komen aan hun gelukkige leven als iemand van buiten de streek wel erg veel vragen gaat stellen. De veelzijdige schrijver, componist en wijnboer, die zelf al jaren in Frankrijk woont, schreef een kostelijke roman die je achter elkaar uitleest. Uitstekende stijl, prima Franse sfeer, lichtvoetig en verrassend. De lezer moet misschien geen uitgesproken vegetariër zijn, want dan zou hij nog wel eens kunnen gruwen van al dat gedoe rond vlees en worst, maar dat is uiteraard juist de charme van dit humoristische, Roald Dahl-achtige verhaal.
Verder lezen

VOL-DE-VENT uit Zwolle

particulier

Logo VOL-DE-VENT

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - ILJA GORT - De vrouwenslagerij - uitgeverij Slurp Publishers, 192 blz.