Abbé Barruel - Histoire du Clergé

Schrijver:
Titel: Histoire du Clergé
Taal: Frans
Uitgever: De Vos, Antwerpen, 1794
Bijzonderheden: Zeldzame Antwerpse druk
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Histoire du Clergé, pendant la Révolution Françoise, par M. l'Abbé Barruel, Aumônier de Madame la Princesse de Conti. Seconde Edition. etc. A Londres, Et se vend a Anvers, Chez C.D. De Vos, Imprimeur-Libraire, rue de Zirik, 1794."

22,5 x 14,5 cm., oude kartonnage bekleed met groen marmerpapier, rug-etiket, rug beschadigd. Binnenwerk VIII plus 376 blz., compleet. Gedrukt op geschept gevergeerd papier zonder watermerk, onafgesneden. Enkele oude bibliotheekstempels.

Dit werk uit 1793 van Augustin Barruel (1741-1820) was in heel Europa een succes en verscheen quasi tegelijkertijd in het Engels, Frans, Italiaans, enz. Barruel schreef ook een succesvolle (zelfs nog in 1973 herdrukt!) en in het Nederlands vertaalde geschiedenis van het Jacobinisme.

WorldCat 466473899 ; STCV 7015013 ; ESTC T190672

De Antwerpse drukker Christophorus Hyacinthus de Vos (1760-1810) was in de Zirkstraat actief als drukker van 1792 tot zijn dood. Hij had slechts een beperkte productie. Zijn zoon Joannes zette de zaak voort van 1810 tot 1826.

Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Abbé Barruel - Histoire du Clergé Abbé Barruel - Histoire du Clergé

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.