Nolet, Anneke - Ene mejuffrouw van Velzen [1894-1967] Inspectr

Schrijver:
Titel: Ene mejuffrouw van Velzen [1894-1967] Inspectrice van de Nijmeegse Kinderpolitie en verzetsvrouw
ISBN: 9789056254025
Taal: Nederlands
Uitgever: Valkhof Pers
Bijzonderheden: 2013, Paperback met flappen, goede staat, 155 pp, geïll.,gesigneerd door auteur
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,25 (binnen Nederland)
Meer info: Fascinerend verhaal van talentvolle vrouw, die politieagent werd, in de oorlog in het Nijmeegs verzet zat en in Ravensbruck belandde en na de oorlog haar werk weer opvatte en inspectrice bij de kinderpolitie werd.

Lakeway Books uit Bennebroek

Logo Lakeway Books

Lakeway Books heeft een uitgelezen collectie, met de nadruk op Nederlandse, Engelse en Duitse literatuur. Daarnaast: veel kunst en muziek, geschiedenis en politiek, theologie, landeninformatie. Verzendkosten Nederland briefpost € 3,25, ongeacht het gewicht van het boek. De verzendkosten van pakketpost bedragen € 5,00. Verzending naar België: € 6,25. Bij aankoop van 3 titels wordt de goedkoopste titel niet in rekening gebracht!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nolet, Anneke - Ene mejuffrouw van Velzen [1894-1967]  Inspectrice van de Nijmeegse Kinderpolitie en verzetsvrouw Nolet, Anneke - Ene mejuffrouw van Velzen [1894-1967]  Inspectrice van de Nijmeegse Kinderpolitie en verzetsvrouw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lakeway Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lakeway Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lakeway Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lakeway Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lakeway Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.