Appel, Rene - Als broer en zus

Schrijver:
Titel: Als broer en zus
ISBN: 9789059650138
Taal: Nederlands
Uitgever: CPNB
Bijzonderheden: 2005, Paperback - PostNL
Prijs: € 5,95
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info: Nieuw exemplaar met naamsvermelding en beginnend (lichte) papierverkleuring in boek.

boekenvanatotenmetz

boekenvanatotenmetz uit Weerselo

Logo boekenvanatotenmetz

We houden van snelheid en duidelijkheid. Alle prijzen zijn daarom INCLUSIEF verzendkosten binnen Nederland. Je weet dus altijd wat je boek aan huis geleverd kost. Als je meer boeken ineens bestelt of in het buitenland woont, dan betaal je natuurlijk andere verzendkosten. We rekenen graag de juiste prijs voor je uit.
Alle boeken zijn op voorraad en worden goed verpakt binnen 24 uur na ontvangst van je bestelling verzonden. Verzenden doen we met Track & Trace (uitgezonderd briefpost) via PostNL, DHL Parcel of DPD. Zo kan je op elk moment de status van je bestelling tot aflevering volgen.
We willen dat je tevreden bent en weer bij ons terugkomt. Daarom krijg je 14 dagen, onvoorwaardelijke 'niet goed, geld terug' garantie. Alleen de retour porto van wat je terugstuurt betaal je zelf.
Alle foto's van boeken die op de website te koop staan zijn door ons zelf gemaakt. 1e (schuine) foto toont titelomslag. 2e foto toont achterkant met beknopte inhoud van het boek. Je kan dus van tevoren zien wat je koopt. Dat is duidelijk en geeft meer vertrouwen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Appel, Rene - Als broer en zus Appel, Rene - Als broer en zus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenvanatotenmetz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekenvanatotenmetz
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenvanatotenmetz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenvanatotenmetz vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekenvanatotenmetz kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.