Vrieze, J., Boele, V. - De rijkdom van Stroganoff / het verhaal

Schrijver:
Titel: De rijkdom van Stroganoff / het verhaal van een rusidche familie
ISBN: 9789040087790
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2002, 271pp, Gebonden met stofomslag
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Het is onmogelijk rijker te zijn dan de Stroganoffs', zo luidde een oud Russische gezegde. Eeuwenlang behoorden de leden van deze adellijke familie tot de meest gefortuneerde burgers van Rusland en daarbuiten. De rijkdom van Stroganoff vertelt het bijzondere verhaal van de opkomst van De Stroganoffs in de 16de eeuw tot de dramatische afloop tijdens de revolutie van 1917.
De rijkdom, vergaard door zout- en bonthandel, werd aangewend voor de bouw van indrukwekkende kathedralen en paleizen, waarvan het privé-paleis in Sint-Petersburg een van de mooiste is. Dit paleis werd ingericht met een bijzondere kunstcollectie die de familie als mecenas van de kunsten in de loop der tijd had opgebouwd. Een collectie met meesterwerken van Botticelli, Giordano, Poussin, Watteau, Van Dijck en schitterende iconen, vazen van malechiet, snuifdozen, prachtige voorwerpen uit de Griekse en Etruskische oudheid en kostbaarheden uit China.
Met een uitgebreide keuze uit deze omvangrijke verzameling laat De rijkdom van Stroganoff het roemruchte verleden van deze bijzondere en kunstminnende familie herleven.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vrieze, J., Boele, V. - De rijkdom van Stroganoff / het verhaal van een rusidche familie Vrieze, J., Boele, V. - De rijkdom van Stroganoff / het verhaal van een rusidche familie Vrieze, J., Boele, V. - De rijkdom van Stroganoff / het verhaal van een rusidche familie Vrieze, J., Boele, V. - De rijkdom van Stroganoff / het verhaal van een rusidche familie Vrieze, J., Boele, V. - De rijkdom van Stroganoff / het verhaal van een rusidche familie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hendrikse-boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hendrikse-boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hendrikse-boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hendrikse-boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hendrikse-boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.