Speybroeck, Daan Van - Apocalypse. Een glas-in-loodraam van Mar

Schrijver:
Titel: Apocalypse. Een glas-in-loodraam van Marc Mulders. / A glass stained window by Marc Mulders.
Taal: Meertalig
Uitgever: Waanders, Zwolle / Museum Catharijneconvent
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2006, 96 blz. Nederlands- en Engelstalig. Met kleurenfoto's en als bijlage een brief van het Museum Catharijneconvent..
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze tweetalige uitgave is geheel gewijd aan het glas-in-loodraam getiteld 'Apocalypse' dat kunstenaar Marc Mulders (1958) vervaardigde in opdracht van Museum Catharijneconvent te Utrecht ter gelegenheid van de heropening in 2006. Het raam bevindt zich in het trappenhuis van dit museum voor christelijke kunst en cultuur. Mulders maakte al eerder vier (kerk)ramen, o.a. voor de Nieuwe Kerk te Amsterdam. In het hele oeuvre van deze kunstenaar, die voornamelijk bekendheid verwierf als schilder (Prix de Rome 1985), staan leven, dood en tijdelijkheid centraal. Voor het raam in Utrecht dat als een collage is opgebouwd, gebruikte hij ook actuele beelden zoals terroristische aanslagen en David Beckham die als Christus figureert.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Speybroeck, Daan Van - Apocalypse. Een glas-in-loodraam van Marc Mulders. / A glass stained window by Marc Mulders.

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.