Huntsperger, Larry - De visserman

Schrijver:
Titel: De visserman
ISBN: 9789029717502
Taal: Nederlands
Uitgever: Voorhoeve
Bijzonderheden: 2003, paperback, 252pp, Vertaling: Roelof Posthuma (knikje in achterplat)
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ik was een visser voordat ik Hem ontmoette. Ik hield van het vissen, de geur van de zee, de keurig opgevouwen netten op het dek van onze boot. Ik hield van dat enorme gevoel van vrijheid dat ik altijd kreeg zodra we van wal staken en de wereld onder mijn voeten begon te deinen. Ik hield ervan dat ik aan niemand verantwoording schuldig was en dat ik mijn toekomst stevig in eigen handen had.
Ik wilde dat u me toen had gekend, dat u had kunnen zien hoe... nou ja, hoe gewoon ik was, als ieder ander. Ik schold Andreas uit als hij vissen liet ontsnappen. Ik, stampte kwaad het huis uit als ik ruzie had met mijn vrouw. En ik droomde ervan de succesvolste visser van het dorp te zijn.
Maar toen ontmoette ik Hem.
Petrus is een visser - een gewone, praktische man die de kost verdient en zijn zaak wil uitbreiden. De ontmoeting met jezus zet zijn leven op z'n kop. in De visserman vertelt Petrus alles wat er vanaf die eerste dag gebeurd is. Hij beschrijft zijn fouten en twijfels, zijn moeite om de boodschap van jezus te bevatten. Met vallen en opstaan leert hij om op Jezus te vertrouwen, terwijl zijn Meester hem met eindeloos geduld de weg wijst.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.