Jager, Berend - Reis door de sferen. Over de zin van leven en d

Schrijver:
Titel: Reis door de sferen. Over de zin van leven en dood.
ISBN: 9789073798250
Uitgever: Akasha, Eeserveen
Bijzonderheden: 1996, paperback, 160 pp.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit fascinerende boek gaat de schrijver in op de vraag die steeds meer mensen in deze tumultueuze tijd bezighoudt: wat is de zin van het leven?
Meer dan veertig jaar heeft hij gezocht naar mogelijke antwoorden op deze kernvraag van het bestaan, zich verdiept in de belangrijkste godsdiensten, in esoterische en gnostieke literatuur, in theosofische en antroposofische geschriften. Theorieën spreken elkaar vaak tegen; de schrijver ontdekte dat de mens, als hij zijn intuïtieve vermogens ontwikkelt, veel antwoorden kan vinden op existentiële vragen en dat meditatie, over dingen die je wezenlijk bezighouden, daartoe een methode is. Steeds meer drong het besef tot hem door dat ingevingen vaak door hoge helpers ingefluisterd worden. Hij gaf ruimte aan die ingevingen en toetste ze aan wat hij als juist ervoer. En zo groeide er in zijn geest een levensbeschouwing en een beeld van de werkelijkheid achter de grens tussen dit leven en het leven hierna, die, hoewel subjectief gekleurd door zijn eigen invulling, wezenlijke universele waarheden bevat.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.