Thelen, Cor [Anandajay] - Jnana yoga; via zelfonderzoek tot die

Schrijver:
Titel: Jnana yoga; via zelfonderzoek tot diepte ontspanning en zelfkennis
ISBN: 9789080167711
Taal: Nederlands
Uitgever: YogaCentrum Thelen
Bijzonderheden: softcover, 1993, 123pp, in zeer goede staat, foto=boek
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur van dit boek, Anandajay (1955), is een spiritueel leraar die meerdere jaren in India heeft gewoond en zich daar in diverse begeleidingsvormen van yoga heeft verdiept. Aangeraakt door de spirituele inzichten die hij daaruit ontving, wenst hij deze op een betrokken manier door te geven aan hen die ook naar hun innerlijke echtheid verlangen. In dit boek laat hij je, aan de hand van alledaagse voorbeelden, ervaren wat jnana-yoga, leven vanuit de verbinding met het essentie?le, voor je kan betekenen.
Jnana-yoga gaat over het open bewustzijn, waarin je het ware van het onware, het blijvende van het vergankelijke en het wezenlijke van het persoonlijke leert te onderscheiden. Door dit onderscheidingsvermogen ontstaan inzichten, groeit de beleving van mededogen en ontwikkelt zich een diepgaande zelfkennis. Zo kom je duidelijker in verbinding met je ziel, met je wezen. Dit boek kan dan ook als handleiding dienen voor hen die zelfonderzoek en zelfkennis serieus nemen en op zoek zijn naar het wezenlijke in zichzelf en in het leven, waar ze deel van uitmaken.
In het eerste deel wordt verkort en in begrijpelijke termen de traditionele benadering van jnana-yoga besproken. In het tweede deel behandelt Anandajay verschillende levensvragen, die iedereen op zijn zoektocht naar de zin van het leven tegenkomt. Bij elk thema (zoals relatie, conflict, idealen) wordt de parallel tussen jnana-yoga, je levenshouding, en hatha-yoga, je lichaamsbeleving, toegelicht. De houdingen worden dan spiegels die je van je gewoonten en overtuigingen bewust maken. Dit werkt bevrijdend en laat je met een opener bewustzijn in het leven staan. Aan de hand van de jnana-yoga wordt een diepe spirituele waarde in je wakker gemaakt, die jou de weg zal tonen naar de volledigheid en vrede van je innerlijke waarde.
Als aanvulling op de jnana-yoga onderwerpen zijn alle spreuken van het boek ‘Als de bloem zich opent’ in dit boek opgenomen. Dat boek is niet meer los te verkrijgen, maar vindt hier een mooi onderkomen en beide boeken geven elkaar zo nog meer inbedding, hetgeen de inhoud zeker ten goede zal komen.
Verder lezen

Boekhandel Shambala

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Logo Boekhandel Shambala

BOEKHANDEL & EDELSMEDERIJ SHAMBALA voor uw esoterische boeken en ambachtelijk gemaakte spirituele sieraden te vinden op https://www.shambala.nu ************************************************************************************************************************************************
U krijgt binnen 24 uur bericht van mij, CHECK UW SPAMBOX ALS DIT NIET ZO IS!!!
********************************************************************************************************************************************
FOR INTERNATIONAL CUSTOMERS: payment with Paypal is also possible. Please contact me at info@shambala.nu for help, questions and more photos.
*********************************************************************************************************************************************
In Nederland wordt uw bestelling standaard met "track and trace" verzonden met PostNL. Brievenbuspakje €4,25 (2 grote boeken passen meestal in 1 pakket) of Pakket €6,95 (onbeperkt aantal boeken)
Nadat u besteld heeft, ontvangt u een automatisch bericht van boekwinkeltjes. Binnen 24 uur ontvangt u van mij een email met de bevestiging, het totaalbedrag inclusief verzendkosten en de bankgegevens.
Verzending geschiedt direct na ontvangst van de betaling van de bestelling + de verzendkosten.
NL44 INGB 0007 0977 85
Tnv Edelsmederij Shambala te Alkmaar.
Met vermelding van de titel van het boek.
Retourneren, met restitutie van volledige aankoopbedrag en verzendkosten, is mogelijk mits in originele staat en tot uiterlijk 7 werkdagen na ontvangst van het boek. Kosten van het retourneren zijn voor de klant.
************************************************************************************************************************************
Privacyverklaring
26 Mei 2018
Boekhandel Shambala
Leeststraat 14
1825 JL Alkmaar
0680089204
Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het kunnen bezorgen van uw bestelling en worden niet voor andere doeleinden gebruikt of aan derden verstrekt.
Uw gegevens worden bewaard, op grond van wettelijke verplichting inzake de belastingwet, volgens de geldende verplichte wettelijke termijn. Hierna worden uw gegevens vernietigd.
U heeft altijd recht op inzage, correctie en verwijdering van uw gegevens.
U kunt ten alle tijden uw toestemming om uw gegevens te gebruiken intrekken.
U kunt een klacht indienen in geval van geschillen bij de relevante toezichthouder.
************************************************************************************************************************************
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thelen, Cor [Anandajay] - Jnana yoga; via zelfonderzoek tot diepte ontspanning en zelfkennis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Shambala

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Shambala
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Shambala een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Shambala vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekhandel Shambala kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.