Robinson, M.S. - A Pageant of the Sea. The Macpherson Collectio

Schrijver:
Titel: A Pageant of the Sea. The Macpherson Collection of Maritime Prints and Drawings in the National Maritime Museum Greenwich.
Taal: Engels
Uitgever: London 1950
Bijzonderheden: Hardcover, 264 p. some wear spots
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 45,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Scheepvaartboekhandel

Scheepvaartboekhandel uit Rotterdam

Logo Scheepvaartboekhandel

Zeer grote sortering Scheepvaartboeken, nieuw en oud. Scheepsmodellen, Bouwplaten, Scheepsantiek, Navigatie apparatuur, Zeekaarten en veel kennis van de scheepvaart. Van Harte welkom in onze bijzondere winkel bij de Hefbrug op Noordereiland Rotterdam.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Robinson, M.S. - A Pageant of the Sea. The Macpherson Collection of Maritime Prints and Drawings in the National Maritime Museum Greenwich. Robinson, M.S. - A Pageant of the Sea. The Macpherson Collection of Maritime Prints and Drawings in the National Maritime Museum Greenwich.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Scheepvaartboekhandel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Scheepvaartboekhandel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Scheepvaartboekhandel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Scheepvaartboekhandel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Scheepvaartboekhandel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.