Reinders, Hans, Wuertz, Karen, Venekamp, Ina - Eilandbestaan /

Schrijver:
Titel: Eilandbestaan / mensen met autismespectrumstoornissen en moeilijk verstaanbaar gedrag
ISBN: 9789044129991
Taal: Nederlands
Uitgever: Garant
Bijzonderheden: 2013, 239pp, paperback / in zeer goede staat
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Alef Boeken uit Apeldoorn

Logo Alef Boeken

GEZONDHEID; PSYCHOLOGIE; ESOTERIE; FILOSOFIE; RELIGIE; EN NON-FICTIE. Bestellingen worden twee keer per week
zonder verdere aankondiging verzonden. Op maandag en donderdag. U betaalt geen verpakkingskosten, alleen de portokosten worden in rekening gebracht (de op dat moment geldende tarieven voor brievenbuspost of pakketpost, via Post.nl) Betaling geschiedt na ontvangst van de zending, dus achteraf. Pakketpost (voor pakketten dikker dan 3,2 cm) binnen NEDERLAND wordt standaard verzonden met Post.nl. Op verzoek kan dit ook met DPD (het dan geldende tarief). U dient verzending met DPD van te voren kenbaar te maken. Verzending naar het BUITENLAND is mogelijk. De portokosten zijn aanzienlijk hoger; vanaf 9,00 euro. Bij verzending naar het buitenland dient u vooraf te betalen. Verzending naar het buitenland is verder voor risico van de koper.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Alef Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Alef Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alef Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alef Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Alef Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.