Reve, G.K. van het - De Avonden

Schrijver:
Titel: De Avonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitg Wolters Noordhoff te Groningen
Bijzonderheden: 1992. Grote Lijsters pb – 201 pp + bibliografie en achtergrond-informatie over de schrijver. Lichte vergeling, maar verder i.z.g.s. Ongelezen. Verzending vanaf 2 euro.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

wimbo uit Roermond

Verzending gebeurt standaard via PostNL (50-100 gram: € 2,50 // 100-350 gram: € 3,40) omdat het meestal de snelste manier is. Verzending via Sandd is goedkoper (50-100 gram: € 1,55 // 100-250 gram: € 2,00), maar ook langzamer omdat Sandd alleen op dinsdag en vrijdag bezorgt. Als u kiest voor Sandd, graag vermelden bij bestelling.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij wimbo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met wimbo
  • Na uw bestelling ontvangen u en wimbo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van wimbo vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • wimbo kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.