Anoniem - Album met 39 portretfoto's uit Sint-Niklaas

Schrijver:
Titel: Album met 39 portretfoto's uit Sint-Niklaas
Taal: Nederlands
Uitgever: Anoniem
Bijzonderheden: Fraaie oude portretfoto's uit Sint-Niklaas
Prijs: € 125,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Album met oude foto's uit Sint-Niklaas. Bruin linnen met opleg in Art Nouveau stijl, rond 1900. 35 x 21 x 6 cm., messing sluiting.

Het album bevat tien dikke kartonnen bladen met aan beide zijden ruimte om foto's in te schuiven, in totaal 62. Het album heeft slijtsporen, maar is compleet.

Het is niet volledig gevuld: er zitten 35 oude portretfoto's in van rond 1900, op dik karton gekleefd, en vier doodsprentjes. Alle foto's zijn gemaakt door Sint-Niklase fotografen: Firmin Lescornez, Fernand Buyle, Arend Jacob Koekkoek, Alfred Roman, Basiel Van Uytvanck, Auguste Rombaut. Al deze fotografen staan in het "Directory of Belgian Photographers" maar wonen soms op andere adressen dan het Directory aangeeft.

Merkwaardig album met Sint-Niklazenaars van alle leeftijden, onder andere een heel lelijke vrouw met drie knappe dochters, die elk ook apart, en fraai gekleed, op de foto staan.

Opvallend zijn ook de doodsprentjes met foto van Marguerite en Monique Fonteyne uit Sint-Niklaas, twee zussen die met slechts één maand tussentijd overleden.

Wie interesse heeft in de fotografie-geschiedenis van Sint-Niklaas, kan hier een mooie aankoop doen.

Gedetailleerde beschrijving verkrijgbaar op aanvraag.

Prijs 125 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anoniem - Album met 39 portretfoto's uit Sint-Niklaas Anoniem - Album met 39 portretfoto's uit Sint-Niklaas Anoniem - Album met 39 portretfoto's uit Sint-Niklaas Anoniem - Album met 39 portretfoto's uit Sint-Niklaas Anoniem - Album met 39 portretfoto's uit Sint-Niklaas Anoniem - Album met 39 portretfoto's uit Sint-Niklaas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.