Coble, Colleen - De bruid van de vuurtorenwachter --- Serie: Vu

Schrijver:
Titel: De bruid van de vuurtorenwachter --- Serie: Vuurtorenwachter, deel 2
Taal: Nederlands
Uitgever: 2012 Houten, Den Hertog
Bijzonderheden: 1e druk. Hardcover in goede staat, ex libr 314 blz.
Prijs: € 8,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Russell was nog maar een kind toen al van haar verwacht werd dat ze zou trouwen met iemand van hoge komaf. Haar familie zet haar onder druk om een relatie aan te gaan met de rijke vrijgezel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Coble, Colleen - De bruid van de vuurtorenwachter --- Serie: Vuurtorenwachter, deel 2 Coble, Colleen - De bruid van de vuurtorenwachter --- Serie: Vuurtorenwachter, deel 2 Coble, Colleen - De bruid van de vuurtorenwachter --- Serie: Vuurtorenwachter, deel 2 Coble, Colleen - De bruid van de vuurtorenwachter --- Serie: Vuurtorenwachter, deel 2 Coble, Colleen - De bruid van de vuurtorenwachter --- Serie: Vuurtorenwachter, deel 2

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenZoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.