Paul-André Roger - La Noblesse de France aux Croisades

Schrijver:
Titel: La Noblesse de France aux Croisades
Taal: Frans
Uitgever: Derache, Paris, 1845
Bijzonderheden: Fraaie set steendrukken van de kruisvaarders
Prijs: € 85,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"La Noblesse de France aux Croisades, publié par P. Roger. Paris, Derache, Libraire, 1845."

27,5 x 20 cm., kartonnen band met vergulde lederen rug in goede staat. 399 blz. plus 13 paginagrote steendrukken buiten de paginering, gekleefd op dikker papier dan de tekstbladzijden. Ook illustraties (houtgravures) in de tekst. Lichte, niet storende roest. Enkele bibliotheekstempels (inkt en droogstempel).

Degelijk historisch werk waarbij de auteur al zijn beweringen staaft met voetnoten. Na zijn betoog volgen tekstuitgaven van documenten uit de kruisvaart-tijd, een chronologische lijst met verloop en deelnemers van de acht kruistochten, en een lijst met de belangrijkste adellijke families die kruisvaarders geleverd hebben.

Paul-André Roger ( 1812-1894 ) was een Franse historicus. Zijn boek over de rol van de Franse adel in de kruistochten was een succes. Nog in 1992 verscheen er een herdruk van in Caen bij de Imprimerie Régionale.

De illustrator van het boek, Jean Louis Lacoste ("Lacoste aîné", 1809-1866), was een bekende Franse houtgraveerder rond 1845. Hij werkte in een zeer romantische, voor onze smaak overdreven pathetische stijl. Hij maakte veel militaire portretten en was ook uitgever van zijn eigen werk.

Prijs 85 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul-André Roger - La Noblesse de France aux Croisades Paul-André Roger - La Noblesse de France aux Croisades Paul-André Roger - La Noblesse de France aux Croisades Paul-André Roger - La Noblesse de France aux Croisades Paul-André Roger - La Noblesse de France aux Croisades

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.