Hall, L. - De hete adem van het kwaad

Schrijver:
Titel: De hete adem van het kwaad
ISBN: 9789029714884
Taal: Nederlands
Uitgever: Voorhoeve
Bijzonderheden: 2000, paperback
Prijs: € 5,75
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
Het rustige Canadese provinciestadje Chester heeft niet alleen te kampen met drukkende zomerhitte, maar ook met een groeiend drugprobleem. Op een dag wordt het levenloze lichaam van Tom Anderchuk gevonden in een afvalcontainer. Tom is voor de politie geen onbekende: hij hoort bij de outcasts, is druggebruiker en dealer. Wie zou treuren om zijn dood? Roger Sheppard, politieman en christen, weet zelf eigenlijk niet precies waarom hij zich juist deze moord zo aantrekt. Misschien omdat er zo weinig sporen zijn achtergelaten? Als Roger hoort dat Tom voor zijn dood zijn oude leven vaarwel heeft gezegd en zich heeft bekeerd, laat deze zaak hem niet meer los en vertrekt hij in vermomming naar de plaats waar de weinige sporen heenleiden. Toms vriendin Madeleine heeft geen vertrouwen in Rogers ijver de moord op te lossen. Ook zij reist af naar het zuiden om het geheim van de moord te ontrafelen. In een keiharde wereld van drugs en geweld probeert Roger gestalte te geven aan zijn geloof, ook al komt hij daardoor in botsing met misdadigers, collega's en zelfs leden uit de kerkelijke gemeente waar hij lid van is.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hall, L. - De hete adem van het kwaad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bo's books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bo's books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bo's books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bo's books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bo's books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.