Witt Wijnen, Philip de - Joep! / van held tot hoofdverdachte

Schrijver:
Titel: Joep! / van held tot hoofdverdachte
ISBN: 9789044611991
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 2010, 316pp, paperback, goede staat
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
Joep van den Nieuwenhuyzen was de koele onderhandelaar bij de ontvoering van zijn schoonmoeder Toos van der Valk. Als 'bedrijvendokter' was hij de gevierde redder van noodlijdende fabrieken. Maar hij was ook goochelaar in het schuiven met geld en het verknopen van belangen. Hij stond terecht in de hcs-affaire, de eerste grote voorkenniszaak in Nederland. Na vijf jaar procederen volgde vrijspraak.

Joep vocht zich terug, met wisselend succes. Hij wilde Fokker redden, en voetbalclub nac. Hij zou Pim Fortuyns minister van Economische Zaken worden. En hij zou de wereld gaan voorzien van tanks, duikboten en ander wapentuig.

In 2004 stortte zijn rdm-concern in. Joep wordt verantwoordelijk gehouden voor het wegsluizen van tientallen miljoenen en verdacht van het omkopen van de baas van het Rotterdamse Havenbedrijf.

Wie is de man die opnieuw verdachte is in een ongekende fraudezaak? Waarom blijft hij lachen? En: waar ligt de kluis van rdm?
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Witt Wijnen, Philip de - Joep! / van held tot hoofdverdachte

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bo's books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bo's books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bo's books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bo's books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bo's books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.